Yritän vastata parhaan kykyni mukaan.

TIMO:

Oot aivan oikeassa tuon äänestystavan suhteen. Sen alkuperäinen tarkoitushan nimenomaan oli se taktikoinnin estäminen tai ainakin vähentäminen.
BTW: En muuten voi millään ymmärtää miksi kukaan taktikoisi tällaisessa ns. kilpailussa minkä pitäisi vain olla hauskaa, eikä kilpailua verenmaku suussa ? Mun päänuppiini ei vaan sellainen mahdu. Kuka tällaisen ottaa niin tosissaan, että tuon tittelin eteen täytyy taktikoida ? Vai onko suomalaiset todella niin urheiluhullua kansaa, että mitään ei voi tehdä leikillään, vaan aina ollaan niinkuin Suomi-Ruotsi ottelussa ?

Tuota kysymystäsi kommentoinnin piilossa olosta en ymmärrä ? Mitäköhän sillä tarkoitat ?

Äänestysohjeissa oli ihan alusta asti tällainen kohta:

2.)
    Äänestä  VIITTÄ  (5)  likkaa  !

          N:O  ja   NIMI

n:o          nimi 
n:o          nimi 
n:o          nimi 
n:o          nimi 
n:o          nimi 



Enkä ymmärrä mitenkä olisin tuon asian voinut sen selvemmin tuoda esiin ?
Mainitsin siitä useampaankin kertaan äänestyksen aikana ja siltikin oli niitä jotka eivät lukeneet äänestysohjeita. Ilmeisesti ei niin ihanteelliseen tilanteeseen ees päästä, että kaikki lukisivat äänestysohjeet.


KASSI-ALMA:

Itse pidin ja pidän vieläkin sitä äänestyskommenttien poistamista parhaimpana älynväläyksenä mitä mulle on tän kilpailun aikana tullut. Olisi pitänyt tehdä se vaan jo aikaisemmin.

Jos vaan suinkin jaksan, niin yritän parhaani mukaan etsiä sinulle ne Millaa äänestäneet, kunhan nyt ensin saan tän kilpailun kunnialla päätökseen.


fleur129.gif



Kaikille tukijoille suuret kiitokset.
Jälleen kerran huomasin, että en millään voi saada kaikkia hyvälle tuulelle, vaikka kuinka yrittäisin. Ei mua kuitenkaan niin vaan lannisteta ! Nuo 64 kaunotarta pitää siitä huolen ! Jos en niitä katsoessa tule hyvälle tuulelle, niin sitten mun on syytä jutella jonkun ammattiauttajan kanssa.

Itse oon oppinut, että tässä elämässä ei ole mitään niin tärkeää kuin kanssaeläjät, oli ne sitten täällä blogistaniassa tai livenä. Kaiken muun voi korvata, mutta niitä ei.


fleur129.gif





Lopuksi:
Älkää enää kommentoiko äänestyksestä, koska se on nyt jo ihan turhaa ajanhaaskausta. Olen äänet kirjannut ja tuloksetkin julkaisen lähiaikoina.