5.2.2008

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT !


fleur129.gif

HUOM !

Muistutan nyt  kerran vielä, että ääniä annetaan viidelle kissalle / äänestäjä ! Se tietohan on ollut äänestysohjeissa näkyvillä koko äänestyksen ajan.

Tasapuolisuuden vuoksi sellaisten ääniä ei lasketa ollenkaan, jotka on äänestänyt vain 1 - 4 ehdokasta. Jos olet äänestänyt niin, niin ehdit vielä korjaan äänestyksesi.
Pidensin äänestysaikaa vielä kerran.

Tämähän on ihan leikkimielinen kilpailu, mutta jonkunhanlaiset ohjeet tässäkin pitää olla. Asiasta on siis turha kenenkään vetää hernettä nenään.


fleur129.gif


Lisäys 29.1.2008  klo: 18.16

Nou hätä !
Kaikki annetut äänet otetaan huomioon ääntenlaskussa; sekä sähköpostiviestit, että kaikkien kommenttilootien viestit. Ethän kuitenkaan ole äänestänyt kumpaankin ?
Sähköpostitse annettuja ääniä ei siirretä kommenttilootaan.

line076.gif


Äänestysohjeet
muutettu samanlaisiksi kuin Lokikolli 2007 - kisassa eli äänet suoraan tämän postauksen kommenttilooraan. Jos oot jo äänestänyt sähköpostitse, lokilikat@luukku.com, niin asia on sun kohdaltasi klaari.
Yritähän lukea ohjeet
ihan kokonaan
kiitos.  


line076.gif

1.)    IHAN KAIKKI  tässä blogissa kävijät    (oli sitten osallistuja tai ei)   saa äänestää yhden kerran  VIITTÄ osallistujaa. Eli  JOKA IKINEN  perheenjäsen, vauvasta vaariin, kissat, koirat ja vaikka anoppikin voi äänestää ihka omia suosikkejaan. Ääniä antaneen perheenjäsenen nimi pitää olla äänestyskommentissa esillä.

2.)    Äänestä  VIITTÄ  (5)  likkaa  !    Siis VIITTÄ  ! ! !

          N:O  ja   NIMI

n:o          nimi 
n:o          nimi 
n:o          nimi 
n:o          nimi 
n:o          nimi 

3.)    Et/ette tietenkään anna ääntä/ääntänne oman perheen kaunottarelle.

4.)    Paremmuusjärjestyksellä ei ole merkitystä.

5.)    Valintojaan voi perustella jos haluaa.

fleur129.gif

Palkinnoista ei ole vielä muuta tietoa kuin se, että niitä jaetaan. Se riippuu sponsoreista tai oikeastaan heidän toimituskyvyistään. Toivottavasti se ei kestä yhtä kauaa kuin Lokikolli 2007 - kilpailun palkintojen saapuminen.


1. - 3.  palkinto
äänimäärien perusteella
Lokilikka 2008 + kaksi perintöprinsessaa


4.  -  5.  palkinto
äänimäärien perusteella


6. - 10.  palkinto         
eri kriiteereillä


       11.  palkinto

kaikkien äänestäjien kesken;
palkinto on ihan sen mukanen onko äänestäjällä turkki vai ei

fleur129.gif


Suotavaa ja kohteliasta olisi kommentoida kaunottarista   edellisen   postauksen kommenttilooraan. Kilpailijat olisivat varmaan todella mielissään kommenteista.

fleur129.gif